Samarbejdspartnere

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Print

Vi har ikke nok i os selv.

Mensch arbejder tæt sammen med en håndfuld af landets førende sociologer, medieanalytikere, filminstruktører og arkitekter.  Fordi det gør vores arbejde sjovere, og i sidste ende det vi leverer, bedre.

Ulveman & Partners
Ulveman & Partners rådgiver virksomheder fra øverste hylde i dansk og internationalt erhvervsliv. Med en stærk indsigt i mediernes, erhvervslivets og politikernes arbejde. Ulveman & Partners beskæftiger sig med strategisk kommunikation og er specialiseret i Corporate Communications, Public Affairs og Crisis Management.

Bureauet er stiftet af Michael Ulveman, som er en af landets mest markante kommunikationsprofiler.

LHBS
LHBS er eksperter i forbrugeradfærd, konkurrentbevægelser og markedsdrivere og hjælper virksomheder med at udnytte mulighederne i markedet bl.a. som resultat af ændrede kundebehov og markedsbetingelser.

LHBS, med sociolog Eva Steensig i spidsen, har mere end 20 års erfaring med at moderere udviklingsprocesser, workshops, foredrag og konsulentopgaver. LHBS har et stort netværk at europæiske samarbejdspartnere.

Blackwood Seven
Blackwood Seven rådgiver virksomheder om medier. Med speciale i datamodellering og platform automatisering. Blackwood Sevens nye strategiske og teknologiske tilgang gør dem i stand til at opfylde ethvert mediebureaus fornemmeste opgave: At sikre annoncørerne det bedst mulige udbytte af deres markedsføringsinvesteringer.

Bacon
Bacon producerer film af højeste kvalitet. Fra deres kontorer i København, Oslo og Stockholm. Film, der bliver til indhold på skærme på tværs af platforme gennem et tæt samarbejde mellem film, digitale og VFX fagfolk.

Bacon er herudover optaget af at udvikle nye talenter. Til glæde for alle os andre.

BIG
Bjarke Ingels Group består af en blanding af arkitekter, designere og tænkere, i København og New York, og opererer inden for områder som arkitektur, urbanisme, forskning og udvikling.

BIG ledes af tolv partnere med opbakning fra et internationalt team bestående af mere end 200 mennesker. BIG arbejder på tværs af brancher og i mere end 20 lande verden over.

Andre emner