Nyhed

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Print

Mensch udnævner tre nye partnere.

Andrew Smart, Maria Handberg og Thorkild Bjerre udnævnes til partnere på Mensch og indgår fremover i partnergruppen sammen med Rune Hørslev, Tobias Enné, Christina Tønnesen og Frederik Preisler. Dermed stadfæster bureauet sin position som ejet og ledet af partnere, der hver især alle har været direktører med faglig tyngde og personlighed.

For client service director Maria Handberg er det en naturlig udvikling. ”Another var et bureau, der ikke var som andre bureauer. Det er Mensch også, og dermed har vi haft de bedste forudsætninger for at være anderledes sammen. At træde ind i partnergruppen er for mig at sætte en tyk streg under at fusionen mellem Mensch og Another ikke blot er en succes, men også et perfekt match. Det er det naturlige næste skridt i forlængelse af vores fælles vision for Mensch, som jeg glæder mig meget til. siger Maria Handberg, Tidligere Managing Partner i Another og fra i dag partner og Client Service Director på Mensch.

Andrew Smart tilføjer: “It may have come as a surprise to some that I returned to Mensch last year. But for me it felt so right after a wonderful project we worked on together in the summer. I am so proud to be the first person to become a partner at Mensch twice. I feel it’s where I belong” udtaler Andrew Smart, Creative Director og Partner på Mensch for 2. gang.

“Vores fokus i 2023 har været at få Another’s kunder ordentlig integreret i Mensch. Det synes jeg er lykkedes, så nu glæder jeg mig til at kunne fokusere på vores fælles fremtid som en del af den nye partnergruppe. Mensch er for mig en katalysator for den særlige blanding af nysgerrighed og erfaring, der kan løfte kommunikation til noget bemærkelsesværdigt. Bogstavligt talt.” fortæller Creative Director og Partner Thorkild Bjerre, der tidligere stiftede bureauet Another, som han var ejer af i mere end 10 år.

Også Christina Tønnesen er begejstret for at kunne byde de 3 nye partnere velkommen; ”Det ligger i navnet – Mensch er kun de mennesker, vi er. Vi har ingen ambition om at være byens største bureau, men vi vil meget gerne være det bedste. Både for kunder og medarbejdere; Dygtige mennesker bliver bedre, hvis de har det godt.

I januar 2023 købte vi Another, og det har hele tiden været ambitionen, at både Maria og Thorkild skulle indtræde i partnerkredsen. Thorkild er et buldrende kraftværk af kreativitet med en fantastisk sans for at finde og udtrykke brandets nerve. Og Maria kan drive et hvilket som helst projekt i mål uanset kompleksitet, men altid med en ukuelig fokus på kvalitet”. Integrationen er lykkedes over al forventning og vi føler, at kunder og medarbejdere i dag både arbejder i den samme retning og forretning.” Siger Christina Tønnesen, managing partner.

”Andrew var en del af partnerkredsen fra 2009 – 2019. Efter nogle år på hhv. & Co. og Kontrapunkt er Andrew nu tilbage – også som partner. Det er aldrig sket før. Men nogle gange er folk så dygtige, at man har lyst til at ansætte dem to gange. Andrew har en helt særligt kreativ og konceptuel begavelse med international erfaring. Og da han startede på Mensch igen tilbage i september 2023, var det ligeledes med en klar ambition om, at Andrew også skulle bydes velkommen i partnergruppen igen. ”

Partnerskab hos Mensch kræver tilslutning fra en enig partnergruppe. Og Christina Tønnesen taler derfor på vegne af den eksisterende partnergruppe, der glæder sig over at byde de tre nye partnere velkommen.